|
|
Lån  


 
Annonce:


Autostol
Indhold på siden:

Beemoo Autostol, Grå.
Beemoos Autostol er en dejlig, behagelig og sikker autostol, til børn i alderen nyfødt til 4 år (0-18 kg). Autostolen er bagudvendt og kan sættes fast med bilens egen trepunktssele. Stolen har et langt støtteben og forankringsbånd, der gør monteringen let og sikker. Stolen har et stødabsorberende materiale,.
Kategori: Autostole - Autostole Autostole 9 18 kg Bagudvendt
Maxi-Cosi sommerovertræk til autostol Cabriofix blå.
Det praktiske og bløde overtræk til autostolen fra Maxi-Cosi sørger for, at dit barn ikke koger over i sommervarmen og sørger samtidig for god komfort i de varme måneder. Ud over at sørge for, at din baby ikke får det for varmt, så giver overtrækket også ekstra beskyttelse til autostolens.
Kategori: Autostole - Baby & småbørn Babytransport – tilbehør Baby & småbørn – bilsædetilbehør
BABYZEN Autostols-adapter, YOYO+ YOYO+ Car Seat Adapter.
Babyzen adapter til YOYO+. Klikkes let fast på stellet til montering af en babyskytter / vognstol, så du kan få et praktisk rejsesystem. Autostolsadapteren kan anvendes på stel med og uden betræk (gælder både 0+ og 6+). Kompatibel med følgende autostole: BeSafe iZi Go & iZi Go Modular, Bébé Confort Pebble &.
Kategori: Autostole - Adaptere
Maxi-Cosi sommerovertræk til autostol Cabriofix blå.
Det praktiske og bløde overtræk til autostolen fra Maxi-Cosi sørger for, at dit barn ikke koger over i sommervarmen og sørger samtidig for god komfort i de varme måneder. Ud over at sørge for, at din baby ikke får det for varmt, så giver overtrækket også ekstra beskyttelse til autostolens beklædning. Det.
Kategori: Autostole - Baby & småbørn / Babytransport – tilbehør / Baby & småbørn – bilsædetilbehør
STOY Dukkevogn og autostol 2-i-1 Sort One Size.
Overrask din dukke med en gåtur i parken eller en køretur i bilen med denne 2-i-1 Dukke Barnevogn og Autostol i Sort, der er designet af det kreative svenske mærke Stoy. – Stimulerer udviklingen. – Fremmer kreativiteten og fantasien. – Funktionsdygtig skygge og håndtag. – Kan foldes sammen som en rigtig.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj Dukker og dukkehuse Dukkevogne|Kids|Unisex
Cybex Aton PureBlack Baby autostol - CYBEX Babyudstyr Babyautostol 513103016.
Gruppe 0+ stol, 0 - 13 kg, fra fødsel til ca. 18 måneder Lækker, funktionel autostol med sikkerhed i topklasse. Integreret solskærm og indlæg til beskyttelse af ryggen på de mindste. Let at bære og med ergonomisk håndtag. Stolen er forberedt til sele- og ISOFIX-base. CYBEX Aton er indbegrebet af overlegen.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Sleepbag kørepose til autostolen - denim.
Praktisk kørepose til autostolen fra danske Sleepbag.Den er udviklet med en helt særlig varmeregulerende teknologi, køreposen holder derfor dit barn dejligt varm men afgiver også varme hvis barnet bliver for varmt.Udover den unikke varmeregulerende teknologi, som også bruges til astronauternes.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Reer Regnslag til Autostol - Gennemsigtig/Grå.
Reer Regnslag til Autostol - Gennemsigtig/Grå.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Regnslag
Aeromoov åndbar hynde til autostol 15-36 kg - Sand.
.
Kategori: Autostole - Hynde til autostol
Diono Radian 5 Autostol.
Diono Radian 5 autostol med 5-punktssele er en sikker kombistol med stålramme som kan bruges fra dit barns fødsel og op til 25kg. Fra 0-9kg skal autostolen bruges bagudvendt og fra 9-25kg kan autostolen bruges forudvendt hvis dette ønskes. Stålrammen og kanterne som er.
Kategori: Autostole - Autostole
Skrållan Autostol.
.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukker Skrållan
Recaro Autostol Optiafix - 9-18 Kg - Carbon Black.
Recaro Optiafix er en super smart og unik autostol, hvor hovedstøtte og sele er i et. Stolen har en trepunktssele og er med HERO-system. Stolens sikkerhed styrkes på grund af....
Kategori: Autostole -
Noname Hauck Bodyguard Autostol Grp. 2-3 (15-36 kg) sort.
Ekstra dybe sider ved hoved og krop Sider breddejusteres helt automatisk, når du hæver/sænker den trinløse hovedstøtte Barn og stol fastgøres med bilens 3-pkt sele Åndbart betræk - prisværdigt for barnet på varme sommerdage Ekstra komfortabelt støtte takket være memory-koldskum, og altså ikke en hård.
Kategori: Baby Spisetid - Auto|Autostol og selepude
Skrållan Autostol.
Alle skal køre sikkert i bilen, selv Skrållan-dukken! Med denne autostol sidder Skrållan sikkert i bilen, og du kan også bære dukken med på udflugten. Skrållan elsker jo at komme med dig ud på eventyr! Når autostolens justerbare håndtag er fældet bagud, kan dukken bruge autostolen til at sidde og hvile eller.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukker
TecTake Autostol 9-36kg inkl. ekstra polstring lilla/sort.
Bagudvendt 18-36 kg Autostol.
Kategori: Autostole - Leg&Børn; - Vogne og transport - Autostole - 18-36 kg autostole|Leg&Børn; | Vogne og transport | Autostole | 18 | 36 kg autostole
Maxi-Cosi - Autostol Rock - Nomad Grå.
.
Kategori: Autostole - Autostole og tilbehør/Autostole|Baby og børn
WELLDON ROYAL AUTOSTOL.
Welldon Royal babystol - optimal komfort for dit barn.Kan anvendeshelt fra barnet er 1-6år. Grp. 1/2Anvendes med sele fra 9 - 18 kgAnvendes uden sele fra 15 - 25 kg.
Kategori: Dæk og fælge - Indvendig tilbehør Autostole Welldon
Axkid Autostol Minikid 2.0 Rød - rød.
Den nye Minikid 2.0 er godkendt fra 0-25 kg (dvs. til omkring 125 cm, 6 år) og har fået fremragende vurderinger fra flere uafhængige testinstitutter. Den er monteret bagud med bilens 3-punktssele. Fordelen ved en montering af autostolen mod kørselsretningen er at barnet er bedre sikret ved et frontalt.
Kategori: Autostole - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Playshoes Sort Myggenet til autostol..
.
Kategori: Camping & Hiking - Børn på farten Solskærme
V3
Kategorier på sider:

Tagbokse Biltilbehr Forsikringstilbud Bilkb Brugte biler Dk GPS Klargring til vinter Bger Undg biltyveri Kampagnetilbud Bilstereo diverse Tilbud Bildk Gode rd om bilbatterier Montering af aluflge Bilalarm Flg Autostol Regler for vinterdk Bildk diverse Gode rd om dk Biltilbehr diverse Sprinklervske Bilferie Viskerblad Gode rd om GPS Bilreservedele Bilstereo Bundkar


 Du er her: Biltilbehør - Netannoncer Biltilbehør -